Uncategorized

Celik Administraties

Posted by Celik on Wed, Apr 29 2015 11:00:00

Uw boekhouding is onze zorg!

Als ondernemer heeft u het ontzettend druk. U moet zich bezig houden met het personeel, het in- en verkoop en de administratie. Celik Administraties wil bij dat laatste voor u iets betekenen. Celik Administraties is gespecialiseerd in het verwerken van administratie tot aan het eindproduct. Met nieuwe kennis verzorgen wij uw boekhouding zodat u altijd beschikt over de laatste informatie.

Celik Administraties is een jong en dynamisch kantoor dat beschikt over de laatste kennis van boekhouding en aangiftes. Daarnaast zijn wij bereid om adviezen te geven in het kader van processen en financiën.

Prioriteiten van Celik Administraties zijn de volgende elementen;

Boekhouding

Als ondernemer moet uw boekhouding in het geheel in orde zijn. Bonnen moeten gecodeerd zijn, ontvangsten moeten op een goede manier vermeld zijn. Al deze werkzaamheden verricht Celik Administraties en uiteindelijk word de jaarrekening voor u gemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Belastingaangifte

Als ondernemer heeft u te maken met allerlei verschillende aangiftes. Deze aangiftes moeten op tijd ingediend worden en betaald zijn. Welke aangiftes zijn er en onder welke aangiftes valt u?

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst? Dan bent u bij het juiste kantoor. Celik Administraties doet alle werkzaamheden die betrekking hebben met de loonadministratie voor u! Samen met de nieuwste software, beschikt u in no-time de informatie die van groot belang is voor u, maar ook voor uw personeelsleden.

Financieel advies

Wilt u een onderneming oprichten of heeft u al een onderneming? Dan kunnen wij u advies geven over het financiële plaatje van uw onderneming. In deze crisis periode is het van groot belang dat u waakzaam bent over uw kosten. Celik Administraties kan u helpen bij het starten van een gezond onderneming en daarnaast kunnen wij u helpen bij het opmaken van processen zodat u het risico op fraude en fouten kunt verkleinen.